Vele tevreden partners

Grote variatie aan specialiteiten

24/7 Storingsdienst

Zoek niet verder naar een ervaren elektricien die een extra zekeringkast of extra zekering kan plaatsen bij u thuis in Antwerpen. Reken daarvoor op de uitstekende service van DSVM uit Merksem. Als ervaren elektricien helpen we u graag bij elke klus, groot of klein. Lees verder en ontdek meer over onze uitgebreide dienstverlening, inclusief het aansluiten van een extra zekeringkast in Antwerpen en omgeving.

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT MET ONS OP


Laat ons een extra zekeringskast plaatsen in uw huis in Antwerpen

Als u de elektriciteit in uw huis heeft uitgebreid, bijvoorbeeld tijdens een renovatie van uw huis nabij Antwerpen, is het noodzakelijk een extra zekeringkast te laten plaatsen. Dit om de bestaande zekeringskast niet te overbelasten, wat kan leiden tot stroomuitval of brand. Het aansluiten van zo’n extra zekeringkast vraagt om de expertise van een ervaren elektricien, zoals DSVM nabij Antwerpen. Door deze klus over te laten aan een professional bent u gegarandeerd van een correct en veilig resultaat. Bij ons profiteert u bovendien van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor het plaatsen van een extra zekering of zekeringkast bij u in Antwerpen.

Elektricien

Meterkast

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

U schakelt onze expertise niet enkel in voor het aansluiten van een extra zekeringkast, maar ook voor het vervangen van uw zekeringkast in Antwerpen. Bijvoorbeeld wanneer deze niet langer voldoet aan de huidige normen. Of voor het aansluiten van een nieuwe zekeringkast in uw nieuwbouw. Zelf voor een volledige renovatie van de elektriciteit in uw huis rekent u op DSVM uit Merksem.


Schakel ons in voor uw elektriciteitswerken

Wilt u een extra zekering of zekeringkast laten plaatsen in uw huis nabij Antwerpen, of ons inschakelen voor de elektriciteit in uw nieuwbouw? Wat de klus ook inhoudt, wij voeren deze steeds correct voor u uit. Vraag snel een offerte op maat aan via het contactformulier. Voor dringende depannages belt u naar het nummer +32 (0)496 70 95 65.