Vele tevreden partners

Grote variatie aan specialiteiten

24/7 Storingsdienst

Laat uw nieuwe zekeringkast aansluiten door een ervaren elektricien uit de omgeving van Antwerpen. DSVM uit Merksem heeft veel ervaring met elektrische installaties en plaats met plezier een nieuwe zekeringkast in uw woning. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT MET ONS OP


Laat uw zekeringkast aansluiten door een expert uit de omgeving van Antwerpen

Uiteraard wilt u dat alles in uw nieuwbouw of tijdens een renovatie correct wordt geplaatst, maar dat geldt al helemaal bij uw elektrische installatie. Elektriciteitswerken zoals het aansluiten van een zekeringkast in uw woning in Antwerpen, laat u best uitvoeren door een expert. Reken daarom op DSVM. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen en vervangen van zekeringkasten in de ruime omgeving van Antwerpen. Naast onze expertise rekent u bij ons steeds op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een stipte oplevering van het project.

Elektricien

Meterkast

Ruime dienstverlening

DSVM staat klaar voor het aansluiten van een nieuwe zekeringkast te Antwerpen, maar ook voor andere services. Denk hierbij aan de renovatie van uw elektriciteit, maar ook voor dringende depannages bij stroomuitval. Dan staan wij 24/7 voor u klaar.


Vertrouw ons uw elektriciteitswerken toe

Wilt u vertrouwen op de expertise van DSVM uit Merksem om een nieuwe zekeringkast in uw woning in Antwerpen aan te sluiten? Of voor andere elektriciteitswerken? Vraag dan om een offerte via het contactformulier. Voor dringende interventies bereikt u ons op het nummer +32 (0)496 70 95 65.