Vele tevreden partners

Grote variatie aan specialiteiten

24/7 Storingsdienst

Moet u een zekeringskast laten vervangen in uw huis in Antwerpen? Dan rekent u op de expertise van DSVM uit Merksem. Onze elektricien heeft veel ervaring met zekeringkasten en komt met plezier bij u in Antwerpen langs om uw zekeringskast te vernieuwen of te vervangen als dat nodig blijkt.

Heeft u vragen?

NEEM CONTACT MET ONS OP


Waarom uw zekeringskast laten vervangen in Antwerpen of omgeving?

De zekeringkast is het hart van de elektrische installatie in uw huis. Als er een probleem is met de zekeringkast, krijgt u mogelijk te maken met een stroomuitval. Bij de oplevering van een nieuwbouw of voor de verkoop van uw huis krijgt u bij problemen bovendien geen positief keurverslag of gelijkvormigheidsattest. Daarom is het belangrijk de zekeringskast in uw huis te Antwerpen tijdig te laten vernieuwen. De ervaren elektricien van DSVM uit Merksem helpt u hier graag mee. We hebben een ruime ervaring met allerlei elektriciteitswerken, inclusief het vervangen van de zekeringkast in menig huis in regio Antwerpen.

Elektricien

Meterkast

Laat ons de klus klaren

Ongeacht of u enkel uw zekeringskast in Antwerpen wilt laten vernieuwen, of een volledige renovatie van uw elektriciteit wenst, wij klaren de klus voor u. Daarom rekent u op een correcte uitvoering en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard voeren wij enkel de noodzakelijke klussen uit. Zo zullen we nooit de volledige zekeringkast in uw huis in Antwerpen vernieuwen als het probleem kan worden opgelost met een enkele nieuwe zekering.


Vraag om een offerte op maat

Wilt u uw zekeringkast laten vervangen voor de verkoop van uw huis in Antwerpen? Wilt u de zekeringkast thuis in Antwerpen laten vernieuwen om stroomuitval of brand te voorkomen? DSVM voert het graag voor u uit. Neem contact met ons op via het contactformulier. Dan komen we de situatie bekijken en stellen we een offerte op maat op voor u.